beats by dre cheap

AS: Real predstavlja Modrića u ponedjeljak

[IMG]http://img809.imageshack.us/img809/7225/modric2.jpg[/IMG]

Real Madrid namjerava idućeg ponedjeljka, 20. augusta, objaviti transfer i javnosti predstaviti svoje najveće ovoljetno pojačanje – Luku Modrića...

Vijest donosi AS, koji navodi da su se predsjednici Reala i Tottenhama, Florentino Perez i Daniel Levy, dogovorili oko odštete, koja će iznositi 30 miliona eura plus ugovorni dodaci do osam miliona. Iz taktičkih razloga, navodi isti izvor, Levy još uvijek oteže kako bi navijačima, prije no što pusti Modrića, predstavio njegovu zamjenu.

S druge strane, britanski dnevnik Daily Mail piše da je Real pristao Tottenhamu za hrvatskog veznjaka isplatiti daleko veća 34 miliona funti, s ugovornim dodacima koji bi vrijednost posla mogli podići na 40 miliona funti.

Gdje je prava istina kad su iznosi u pitanju, bit će teško ustanoviti: očito je, međutim, da AS-ova informacija dolazi iz krugova bliskih Realu, a Daily Mail-ova iz Tottenhamovih.

U međuvremenu, Modrić je, kako navodi AS, u petak rano ujutro privatnim avionom odletio za London nakon što je dvije noći proveo kod kuće, u Zadru. Zasad nastavlja trenirati odvojeno od Tottenhamove ekipe.

Real Madrid C.F.
http://realmadrid9.blogger.ba
17/08/2012 17:34